Egész hétvégén nagy lesz a forgalom

Torlódás a röszkei határátkelő mindkét oldalán

A Nyugat-Európából szabadságra induló és a visszatérő vendégmunkások miatt torlódás alakult ki a röszkei autópálya-határátkelőhely mindkét oldalán szombat délelőtt, a rendőrök Tompa felé terelik a kilépőforgalmat.

2015.08.01 10:40MTI

Várkonyi Gergely, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a várakozási idő csökkentéséért napnyugtáig szakaszosan a Bács-Kiskun megyei Tompa felé terelik a forgalmat az M5-ös autópálya 173-as kilométerénél.

A röszkei határátkelőhelyen várhatóan egész hétvégén erős lesz a forgalom, ezért a szóvivő azt tanácsolja az autósoknak, útnak indulás előtt tájékozódjanak az aktuális helyzetről a rendőrség honlapján, a www.police.hu-n vagy telefonon a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség ügyeletén, a 30/466-1026-as számon.

Napközben a tompai és az ásotthalmi határátkelőhelyen is kialakulhat torlódás, a gyorsabb átlépésért érdemes, a 7 órától 19 óráig nyitva tartó tiszaszigeti vagy bácsalmási határátkelőhely felé kerülni. A Bács-Kiskun megyei Hercegszántón működő átkelő pedig egész nap igénybe vehető.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.