Rendkívüli helyzetekre

A Volán Egyesülés 24 órás diszpécserszolgálatot működtet

A Volán Egyesülés bővíti a rendkívüli helyzetekre vonatkozó együttműködési megállapodásait, és 24 órás diszpécserszolgálatot működtet; erről állapodott meg az egyesülés a MÁV-Start Vasúti Személyszállító Zrt.-vel és a Volánbusz Zrt.-vel.

2015.07.15 17:23MTI

A közlemény szerint a legfontosabb célkitűzés, hogy az előre nem látható eseményekkel - például: rendkívüli időjárás, természeti csapás, vasúti közlekedés leállása - kapcsolatos intézkedéseket, valamint a gondok megoldásához szükséges személyszállító járműveket biztosítsák.

A tájékoztatás szerint a Volán Egyesülés a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. felkérésére látja el a kibővített együttműködés keretein belül a belföldi helyközi autóbusz-közlekedési szolgáltatások képviselőjeként a 24 órás telefonos országos központi diszpécserszolgálatot és a szolgáltatás-menedzsment feladatokat. Mindehhez a most aláírt szerződés keretein belül a Volánbusz Zrt. biztosítja a személyi és szakmai hátteret.

A Volán Egyesülés korábban a MÁV-Start Zrt.-vel stratégiai együttműködési megállapodást kötött, a most aláírt szándéknyilatkozat ennek kibővítését foglalja magában - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.