BKK

Korlátozásokra kell készülni a Farkasréti temetőnél

Útburkolat-felújítást végeznek szerdától augusztus 10-éig a XII. kerületi Németvölgyi úton a Farkasréti temetőnél.

2015.06.30 19:54MTI

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleménye szerint várhatóan július 14-éig (keddig) szegélyépítés miatt kisebb útszűkületre kell számítani az említett helyen, de továbbra is megmarad a kétirányú közlekedés lehetősége, irányonként háromméteres sávon.

Várhatóan július 15-étől augusztus 10-éig napközben váltakozó munkaterületeken félpályás útlezárással zajlik majd az útszakasz aszfaltozása. Abban az időszakban jelzőőrös forgalomirányítás mellett haladhat majd a kétirányú forgalom. Éjszakánként a korlátozás megszűnik - tették hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.