Ideiglenes szünet

Leállnak a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer szolgáltatásai

Vasárnap hajnalban nem lesznek elérhetőek.

2015.06.27 19:33MTI

Vasárnap hajnalban a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer egyetlen szolgáltatása sem lesz elérhető informatikai karbantartási munkálatok miatt. A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. tájékoztatása szerint a június 28-i üzemszünet alatt 0.00 órától 03.00 óráig nem indítható mobilparkolás, és nem vásárolható e-matrica és HU-GO úthasználati viszonylati jegy sem mobilfizetéssel.

A Nemzeti Mobilfizetési Rendszert működtető Nemzeti Mobilfizetési Zrt. az MFB Csoporthoz tartozó Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. leányvállalata. A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. 2014. július 1-től biztosítja a közterületi mobilparkolást, az elektronikus autópálya-matrica értékesítést, valamint a használatarányos útdíj-fizetést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.