Forgalomkorlátozás!

Hétfőn kezdődik a fővárosi Kőrösi Csoma Sándor út egy szakaszának felújítása

Hétfőn kezdődik a X. kerületi Kőrösi Csoma Sándor út Mádi utca és Éles sarok közötti szakaszának, valamint az Éles sarok lehajtó ágának felújítása, augusztus végéig forgalomkorlátozás várható a területen.

2015.06.26 16:11MTI

A Budapesti Közlekedési Központ közleménye szerint a várhatóan augusztus 30-áig tartó felújítás első ütemében a szegélyt építik lokális forgalomkorlátozás mellett. Július elejétől több ütemre bontva megkezdődik az útpálya két szélső sávjának felújítása. Ezt követően lezárják a két belső sávot.

A forgalomkorlátozások idején egy-egy forgalmi sáv mindkét irányba járható marad, hétvégente az útkereszteződéseknél félpályás útlezárás várható. Ezek mellett lokális forgalomkorlátozásokra is számítani kell a környéken - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.