Felsővezeték-gondok

20-30 perces késések Győrnél

Húsz-harminc perces késésekre kell számítaniuk a Győr érintésével vonaton utazóknak, mert megrongálódott az állomás felsővezeték-rendszere.

2015.06.23 10:20MTI

A Mávinform közölte: délelőtt egy a győri állomásra érkező, Bécs és Budapest között közlekedő railjet áramszedője megsérült, és az állomás felsővezeték-rendszere is megrongálódott. A vezetékek vizsgálata miatt a vonatoknak több mint negyedórán át vesztegelniük kellett.

Megkezdték a megsérült felsővezeték helyreállítását, amely várhatóan egész délelőtt tart. Felhívták az utasok figyelmét arra, hogy az aktuális helyzetről tájékozódhatnak a MÁV-csoport honlapján, és a figyelemmel kísérhetik a vonatok valós idejű közlekedését a Vonatinfó alkalmazással is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.