Leszakadt egy felsővezeték

Újra járnak a vonatok Aszód és Gödöllő között

Az egyik vágányon megindult a vonatközlekedés a miskolci vonalon Gödöllő és Aszód között, ahol péntek délután leszakadt a vasúti felsővezeték az egyik vágány fölött.

2015.06.19 21:26MTI

A pálya lezárása és a torlódások miatt pénteken továbbra is jelentős késésekkel közlekednek a vonatok a Budapest-Hatvan-Füzesabony-Miskolc vonalon - olvasható a közleményben.

Kavalecz Imre, a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta: átlagosan két-két és fél órás késésekre kell számítaniuk az utasoknak.

A vasúttársaság szombat hajnalra ígéri a hiba elhárítását és a menetrend szerinti közelekedés helyreállását.

A Mávinform korábban arról tájékoztatott, hogy egy Sátoraljaújhelyről Budapestre tartó gyorsvonat áramszedője eltörött és leszakította a felsővezetéket az érintett szakaszon. Egy időre mindkét vágányt lezárták, az utasokat pótlóbuszok vitték Aszód és Gödöllő között.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.