Fővárosi Közgyűlés

Bővítené a fizetős parkolóhelyeket a VIII. és a XIII. kerület

Parkolási rendelet módosítását kezdeményezte több fővárosi önkormányzat.

2015.05.21 08:35MTI

Bővítené a fizetős parkolóhelyeket a VIII. és a XIII. kerület, az erről szóló előterjesztésről jövő szerdán tárgyalhat a Fővárosi Közgyűlés.

A Józsefvárosi Önkormányzat kezdeményezte, hogy a meglévő várakozási övezetek a Kerepesi út-Hungária körút-Sport utca-Százados utca-Salgótarjáni út-Asztalos Sándor út által határolt területtel, valamint a Könyves Kálmán körút-Üllői út-Orczy út-Golgota tér-Golgota út-Bláthy Ottó utca-Vajda Péter utca által határolt területtel egészüljenek ki.

A XIII. kerületi önkormányzat is kezdeményezte a parkolási rendelet módosítását: bevonnák a várakozási övezetbe a Röppentyű utca-Rozsnyai utca-Hajdú utca-Fáy utca-Béke utca-Petneházy utca által határolt területet, továbbá a Duna-Váci út-Vizafogó utca, valamint a Röppentyű utca-Göncöl utca-Kámfor utca-Tatai utca-Szegedi út-Dévényi utca-Róbert Károly körút-Lehel utca-Szegedi út-Reitter Ferenc utca-Petneházy utca által határolt területet.

Forrás: VS.hu


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.