Hétvégi közlekedés

A Vivicitta miatt változik a közösségi közlekedés menetrendje

Futóverseny miatt szombaton és vasárnap is változások lesznek a budapesti közösségi közlekedés menetrendjében. A 30. Telekom Vivicittá városvédő futás szombati programja a Margitszigeten lesz, ezért az csak a 26-os busz menetrendjét érinti: a járat megosztva, két szakaszon közlekedik.

2015.04.17 15:22MTI

Vasárnap napközben változik a 2-es, a 18-as, a 19-es, a 41-es, a 47-es és a 49-es villamos, a 4-6-os és a 17-es villamospótló, a 9-es, a 15-ös és a 115-ös, a 16-os, a 26-os, a 34-es, a 86-os, a 105-ös és a 106-os busz, valamint a 70-es, a 72-es, a 73-as, a 78-as és a 83-as trolibusz menetrendje, a járatok más útvonalon vagy két szakaszon közlekednek.

A BKK jelezte továbbá, hogy vasárnap 9 óra és 15.30 között számos belvárosi főútvonalon kell időszakos forgalomkorlátozásokra számítani. Délelőtt lezárják az Alkotmány utcát és a Bajcsy-Zsilinszky utat, a Lánchidat, a Szabadság hidat, a Lánchíd utcát és a Szent Gellért rakpartot is. Napközben több alkalommal korlátozzák majd a forgalmat az Árpád híd Pest felé vezető oldalán, a Népfürdő utcában, az újpesti és a pesti alsó rakparton, a Margit híd Buda felé vezető oldalán, valamint a Széchenyi rakparton.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.