Felszámolási eljárás

Eladják a Pécsi Közlekedési Zrt. buszait

Hamarosan eladásra kínálják a Pécsi Közlekedési Zrt. mintegy 40 buszát, amelyeket eddig a felszámolási eljárás alatt álló cégtől a városi tömegközlekedést jelenleg ellátó Tüke Busz Zrt. bérelt.

2015.04.13 07:22MTI

Romics Ágnes felszámolóbiztos a Magyar Nemzetnek elmondta: a cég vagyona fedezheti a hitelezői igényeket. Az adóhatóság 1,7 milliárd forintos, a cég egyik volt vezetője 22 millió forintos végrehajtási jogot, míg a vízügyi tárca 70 millió forintos jelzálogjogot jegyeztetett be a cég vagyonára.

A bíróság által kijelölt felszámoló, a Vectigalis Zrt. már meghirdette eladásra a cég ingatlanjait, köztük székházát, két buszpályudvart, kerékpárutat, járdát és egy tévé-rádió adót is.

A cég teljes buszparkjának értékét egymilliárd forintra becsüli a felszámoló, az ingatlanokat több mint egymilliárd forintért szeretnék értékesíteni, igaz eddig még nem érkeztek ajánlatok az ingatlanokra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.