Szabad vasárnap

Megállnak a buszok vasárnap a nyitva tartó bevásárlóközpontoknál

A húsvét előtti utolsó vasárnap - élve a törvény adta lehetőséggel - nyitva tart egy-egy budakeszi, fóti és vecsési bevásárlóközpont, amelyek elérhetők lesznek közösségi közlekedési járatokkal is.

2015.03.27 10:02MTI

Megállnak a buszok a most vasárnap nyitva tartó bevásárlóközpontoknál - közölte a Budapesti Közlekedési Központ pénteken az MTI-vel.

A közlemény szerint a húsvét előtti utolsó vasárnap - élve a törvény adta lehetőséggel - nyitva tart egy-egy budakeszi, fóti és vecsési bevásárlóközpont, amelyek elérhetők lesznek közösségi közlekedési járatokkal is. Ennek megfelelően vasárnap közlekedni fog a 22-es és a 236-os busz, a 224-es járat pedig érinti a fóti bevásárlóközpontot. A 236A járat ugyanakkor ezen a napon nem közlekedik.

A buszok a korábbi vasárnapi menetrendjük szerint járnak majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.