Lassan kezdődik a szezon

Hazai közönség előtt melegít a magyar ralibajnok

Az elmúlt három évben magyar ralibajnok Kazár Miklós a szombaton és vasárnap Miskolcon sorra kerülő amatőr bajnoki futammal zárja felkészülését az idei szezonra, amely a jövő hétvégi Eger-ralival kezdődik majd.

2015.03.18 18:32MTI

A miskolci versenyző csapatának közleménye szerint a címvédő a közelmúltban már tesztelte az idei autóját, a Mitsubishi Lancer EVO IX-et, amellyel a most hétvégi aszfaltos versenyen is rajthoz áll.

"Az autónk már az idei dekorációban pompázik, s bár nemrég gyakoroltunk vele, most fog kiderülni, hol is tartunk valójában. Tökéletes felkészülés lesz ez az idénynyitó Eger-ralira" - idézte a közlemény Kazár Miklóst, aki régi-új navigátorával, Ferencz Ramónnal vág majd neki az országos bajnokságnak, amelyen a címvédés a célja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.