Széll Kálmán tér

Keddtől ismét megáll a Széll Kálmán téren a metró

A keddi üzemkezdettől ismét megállnak a 2-es metró szerelvényei a Széll Kálmán téren, de az állomást a Vérmező út felé nyíló ideiglenes bejáraton keresztül lehet megközelíteni.

2015.03.02 16:09MTI

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) egyúttal jelezte, legközelebb március 14-én változik majd a közlekedési rend: a 4-es és a 6-os villamos dél-budai végállomásától csak a Blaha Lujza térig jár majd, a Széll Kálmán tér és a Blaha Lujza tér között villamospótló busz viszi az utasokat. Változik a téren a közúti közlekedés és módosulnak a gyalogosútvonalak is.

Március 15-ével újabb változás lép életbe a körúti villamosok közlekedésében: előreláthatóan május közepéig a villamosok a dél-budai végállomásuktól az Oktogonig közlekednek, a Széll Kálmán tér és a Király utca között pótlóbuszokkal lehet utazni.

A Széll Kálmán tér felújításának munkálatai január 12-én kezdődtek el, a teljes rekonstrukció 2016 tavaszára fejeződhet be, mintegy nettó 5,3 milliárd forintból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.