Közműmunkák

Egy sávra szűkül a Margit körút egy szakasza szerdától

A budai fonódó villamoshálózathoz kapcsolódó közműmunkák miatt szerda reggeltől egy sávra szűkül a Margit körút Frankel Leó út és Lipthay utca közötti szakasza.

2015.02.17 19:33MTI

A Margit híd budai hídfőjénél a Margit körút-Lipthay utca csomópontban a forgalom gyorsítása érdekében ideiglenesen sárga villogó üzemmódra kapcsolják a jelzőlámpát és a Lipthay utca felől érkező járművek önálló forgalmi sávban kanyarodhatnak fel Pest felé a hídra.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) továbbra is kéri, hogy az autósok használják a Tölgyfa utca-Fekete Sas utca-Bem József tér-Lipthay utca terelőútvonalat, mert a sávlezárást igénylő közműmunkák várhatóan még hetekig tartanak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.