Havazás

Drégelypalánknál és Katalinpusztánál is felszabadult a 2-es út

A havas úton árokba csúszott egy kamion, és az egyik forgalmi sávban akadályozta a teherautók forgalmát, majd elakadt egy másik kamion is.

2015.01.30 10:27MTI

Befejeződött az elakadt kamionok műszaki mentése a 2-es főúton Nagyoroszi és Drégelypalánk között - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken.

Dankóné Nagy Éva elmondta: feloldották az útlezárást, újra zavartalan a forgalom a 2-es számú főúton.

Pénteken a havas úton árokba csúszott egy kamion, és az egyik forgalmi sávban akadályozta a teherautók forgalmát, majd elakadt egy másik kamion is, amelyik az első járművet próbálta kikerülni.

A balesetben nem sérült meg senki.

A burkolat jégmentesítését követően ismét közlekedhetnek a 7,5 tonnánál nehezebb tehergépjárművek a 2-es főút katalinpusztai szakaszán - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője péntek délelőtt.

Beluzsárné Belicza Andrea korábbi tájékoztatása szerint a 42-es és a 47-es kilométerszelvények között azért kellett hajnalban korlátozást bevezetni, mert a havas, jeges burkolat karbantartásra, sózásra szorult.

A munka befejeződött, így a várakozásra kényszerülő teherautók most már szabadon közlekedhetnek a térségben, de az óvatosság továbbra is ajánlott - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.