Elromlott egy mozdony

Egyórás késések is lehetnek a Miskolc-Hidasnémeti vasútvonalon

Egy elromlott mozdony miatt jelentős, akár egyórás késésekre is készülni kell a Miskolc-Hidasnémeti vasútvonalon, amely nemzetközi fővonal.

2014.12.23 19:31MTI

Kavalecz Imre, a Mávinform sajtóügyeletese elmondta: Novajidrány és Hidasnémeti között romlott el személyvonat mozdonya. A két állomás között kedden már nem indul újra a vonatforgalom. Erre a szakaszra pótlóbuszokat állítanak be - tette hozzá. A vonalon átlagosan 30-60 perces késésekre kell készülni.

Hidasnémetiben várakozik a Kassáról Budapestre tartó Rákóczi nemzetközi intercity vonat is, amely legkevesebb egy-másfél órát késik - mondta a Mávinform ügyeletese.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.