Már 16. alkalommal

Szilveszter-rali szombattól hétfőig

Turán Frigyes Zsiros Gábor navigátorral egy Subaru volánja mögött vág majd neki a versenynek.

2014.12.23 09:58MTI

Már 16. alkalommal rendezik meg az óévbúcsúztató Szilveszter-ralit, amely ezúttal szombaton rajtol és hétfőn ér véget a Hungaroringen.

A magyar autósport szinte minden érintettje elindul majd a hagyományos évzáró versenyen, s amint az a szervezők sajtóközleményéből kiderült, a nézőket ismét igyekeznek tökéletesen kiszolgálni.

"Idén újra megnyitjuk a nézők számára a célegyenesben lévő Gold tribünöket, ahonnan mindkét gyorsasági szakaszt biztonságosan be lehet látni, sőt, a szervizparkban egy LED-fal segítségével mindenki nyomon követheti a pályán zajló történéseket" - mondta Garamvölgyi Zoltán, a Szilveszter-rali szervezője.

Akik nem tudnak a helyszínre utazni, azok a Rallye Rádió 92.4 FM-en stúdióbeszélgetések és helyszíni riportok, valamint mini interjúk segítségével értesülhetnek a verseny alakulásáról, a viadal honlapján, a szilveszterrallye.hu-n pedig élő televíziós közvetítés is látható lesz.

"Szeretnénk jól, hibátlanul és gyorsan menni, nem titok, hogy a nem éppen jól sikerült idei szezonunkat szeretnénk egy felszabadult, jó versenyzéssel lezárni" - idézte a közlemény a tavalyi győztes Turán Frigyest, aki Zsiros Gábor navigátorral egy Subaru volánja mögött vág majd neki a versenynek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.