16-40 perc

Késnek a vonatok a veresegyházi vonalon

Egy Budapestre közlekedő személyvonat vezérlése romlott el.

2014.12.19 07:43MTI

Egy meghibásodott személyvonat miatt 25-30 perces késéssel közlekednek a vonatok a Budapest-Veresegyház-Vác vasútvonalon péntek reggel - közölte a Mávinform sajtóügyeletese.

Both Ferenc tájékoztatása szerint egy Budapestre közlekedő személyvonat vezérlése romlott el. A vonatot egy másik szerelvénnyel visszahúzták Vácrátótra, az utasokat a következő személyvonat tudja elszállítani.

Bár a pálya felszabadult, a reggeli és a délelőtti órákban 25-30 perces késésekre kell számítani, a menetrend szerinti közlekedés a déli órákra állhat helyre.

A MÁV vonatinformációs rendszere szerint a vonalon jelenleg négy szerelvény közlekedik 16-40 perces késéssel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.