Ütközések

Három karambol - nyolc sérült Szabolcsban

Személyautók ütköztek össze Újfehértó és Nagykálló között, valamint a 36-os úton Tiszavasvári belterületén és Nyíregyháza határában is csütörtökön kora este, a balesetekben nyolcan megsérültek

2014.12.18 19:11MTI
Az újfehértói baleset helyszíne - kép: police.hu

Újfehértó és Nagykálló között két személyautó karambolozott egymással, a rendőrség közleménye szerint a balesetben ketten sérültek meg. Az egyik autóba beszorult sérültet a tűzoltók szabadították ki. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a két települést összekötő utat az érintett szakaszon teljes szélességében lezárták.

A 36-os út tiszavasvári belterületi szakaszán is két autó ütközött össze, a rendőrség információi szerint a balesetben öten megsérültek. A helyszínelés ideje alatt az úton félpályán halad a forgalom.

Szintén a 36-os úton, Nyíregyháza határában árokba csúszott és tetejére borult egy autó; onnan egy sérültet vittek kórházba a mentők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.