Orgazda

Félszáz lopott autó alkatrészével csencselt

Összesen 51, külföldön és Magyarországon ellopott, jelenleg is körözés alatt álló személygépjármű bontott alkatrészeit foglalták le a rendőrök egy pásztói műhelyben; egy 40 éves férfit orgazdaság miatt őrizetbe vettek.

2014.12.17 10:38MTI
Fotó: police.hu

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Nágel Tamás elmondta: bejelentés alapján tartottak házkutatást a 40 éves pásztói S. P.-nél, és különböző gépjárműveket, illetve gépjárműalkatrészeket foglaltak le.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint két jármű motorszámát eltávolították, azok eredeti alvázszámait kivágták, és helyükre egy másik alvázszámot tartalmazó karosszériadarabot ültettek be; ennek ellenére az eredeti alvázszámot be tudták azonosítani a nyomozók, és kiderült, hogy mindkét gépjárművet lopás miatt keresik az osztrák hatóságok - tette hozzá a referens.

Nágel Tamás közölte: a pásztói férfit hétfőn őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását. S. P. ellen kétrendbeli egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett és 51 rendbeli orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a pásztói rendőrkapitányság bűnügyi osztálya.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.