Indulás előtt megéri tájékozódni

Több II. kerületi útszakaszt is lezárnak közműmunkák miatt

Szerdától csütörtökre virradó éjjel lezárják a Gyóni Géza teret, a Margit körút és a Török utca csomópontjában a közlekedési lámpa ebben az időszakban sárga villogó üzemmódban működik.

2014.12.10 18:45MTI

Több II. kerületi útszakaszt lezárnak közműmunkák miatt Budapesten a fonódó villamoshálózat kivitelezése miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel szerdán.

Szerdától csütörtökre virradó éjjel lezárják a Gyóni Géza teret, a Margit körút és a Török utca csomópontjában a közlekedési lámpa ebben az időszakban sárga villogó üzemmódban működik.

A 923-as és a Nyugati pályaudvar irányú 934-es éjszakai busz a szerdáról csütörtökre virradó éjjel az Árpád fejedelem útja-Üstökös utca-Török utca-Margit körút-Margit híd módosított útvonalon halad. Csütörtökön a Bem rakpart 55-56. előtti, a Lipthay utcát a Bem rakparttal összekötő útszakaszt lezárják, ezen a napon a Lipthay utcából Buda felé az ideiglenesen kétirányúsított Bodrog utcán keresztül lehet kihajtani.

Ugyanezen a napon a Fekete Sas utcát is lezárják a Bem rakpart torkolatánál, a Margit híd déli felhajtója felé csak terelt útvonalon lehet eljutni. Csütörtökről péntekre, illetve péntekről szombatra virradó éjjel a Bem téri, a rakpartot és a Fő utcát összekötő útpályán félpályás útlezárás miatt ideiglenesen telepített jelzőlámpás forgalomirányítással haladhatnak majd a járművek. A késői időpont ellenére előfordulhatnak torlódások.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.