BKK

Hétfőtől ideiglenesen egyirányúsítják a Bécsi út egy részét

A budai fonódó villamoshálózat építése miatt hétfőtől a városközpont felé egyirányúsítják a III. kerületi Bécsi út Nagyszombat utca és Szépvölgyi út közötti szakaszát.

2014.12.05 18:33MTI

A változtatásra a budai fonódó villamoshálózat kiépítéséhez kapcsolódó közműmunkák miatt van szükség, az ideiglenes forgalmi rend várhatóan 2015. március végéig lesz érvényben.

A Nagyszombat utcából önálló sávon lehet majd a Bécsi útra kanyarodni, így a terület továbbra is megközelíthető lesz. A Nagyszombat utca és a Kecske utca között a munkaterület mellett mindkét oldalon megállási tilalom lép életbe. A Kecske utca és a Szépvölgyi út között egyelőre nem zajlik majd munka, ezen az útszakaszon pótolják a kieső parkolóhelyeket úgy, hogy a Lajos utca felőli oldalon ideiglenesen ferde beállású várakozóhelyeket jelölnek ki. Az ellenkező oldalon végig a szegéllyel párhuzamosan lehet majd parkolni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.