Pályafelújítás

Hétfőtől korlátozások lesznek a Budapest-Zágráb vasútvonalon

Pályafelújítás miatt korlátozásokra kell készülni a magyar-horvát közvetlen vasúti összeköttetésben: egy szakaszon pótlóbuszok szállítják a Budapest és Zágráb között közlekedő Agram InterCity vonatok utasait december elsejétől több napon át.

2014.11.25 16:06MTI

A Mávinform közleménye szerint a horvát vasúti szakaszon pályafelújítást végeznek, ezért vonatpótló autóbuszok szállítják a Budapest-Déli pályaudvar és Zágráb között közlekedő Agram InterCity vonatok utasait Gyékényes és Kapronca (Koprivnica) között hétfőtől péntekig, valamint december 8-ától 12-éig.

Hozzátették: a pótlóbuszokon érvényesek a vasúti menetjegyek, együttes elhelyezést és kerékpárszállítást viszont ebben az esetben nem tudnak vállalni a vasúttársaságok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.