Megjavították a biztosítóberendezést

Csökkennek a késések a Budapest-Vác-Szob vasútvonalon

Megjavították a hajnalban elromlott vasúti biztosítóberendezést a Budapest-Vác-Szob vasútvonalon, folyamatosan csökkennek a késések.

2014.11.20 09:10MTI

Kavalecz Imre, a Mávinform sajtóügyeletese elmondta: a vasúti jelző- és biztosítóberendezés helyreállításának eredményeként már a zónázó vonatok is közlekednek Budapest és Vác között.

Hozzátette, az üzemzavar idején a Volán-járatok kivételesen elfogadták a vasúti menetjegyeket és bérleteket, 7 óra óta azonban már nem. A teljes értékű menetrendszerű vonatközlekedés a délelőtti órákban állhat helyre - közölte a sajtóügyeletes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.