Nem működik a biztosítóberendezés

Fél órát késnek a vonatok

Vác és Göd között műszaki okok miatt nem működik üzemszerűen a vasúti jelző- és biztosítóberendezés, ezért a vasútvonalon közlekedő vonatok általában fél órát késnek.

2014.11.20 07:13MTI
freedigitalphotos.net/papaija2008

A Mávinform közleménye szerint a Vác és Göd közötti szakaszon a sorompók sem működnek, a vasúti átjárók előtt csak 15 kilométeres óránkénti sebességgel haladhatnak a vonatok.

Kavalecz Imre sajtóügyeletes az MTI-nek hozzátette: az utasoknak azzal is számolniuk kell, hogy a Vác és Budapest közötti zónázó vonatok ideiglenesen kimaradnak a ma reggeli menetrendből, a Szobról Budapestre közlekedő vonatok ezért Váctól mindenhol megállnak.

A Vác-Budapest közötti útvonalon a Volán-járatok ebben az időszakban kivételesen elfogadják a vasúti menetjegyeket és bérleteket is - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.