Nagyfelületű hibák

Burkolatjavítás miatt lezárják az M7-es balatonvilágosi csomópontját

Nagyfelületű burkolathibák javítása miatt szerdán napközben lezárják az M7-es autópályán a balatonvilágosi csomópontban, a Nagykanizsa felé vezető oldalon a le- és felhajtóágat.

2014.11.18 15:58MTI

A Balaton északi partjára tartóknak azt javasolják, hogy az autópályáról a munkaterületet megelőző - a 80-as kilométernél lévő - csomópontban hajtsanak le, onnan pedig a 7-es úton, Lepsényen keresztül érhetik el a 71-es utat. Visszafordulni legközelebb csak az autópálya 98-as kilométerszelvénynél lehet.

A Siófok felé felhajtani szándékozók a 7-es út felé haladhatnak tovább, és a következő, siófok-sóstói csomópontban hajthatnak fel ismét az autópályára - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kedden az MTI-vel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.