Tovább tart a munka

Hétvégéig torlódások lehetnek a soroksári Duna-ág hídon

Kicserélik a dilatációs szerkezetet az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán a Soroksári Duna-ág hídon. A november 11. óta folyó munka a tervezettnél tovább, 23-áig tart.

2014.11.17 16:29MTI

Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályának vezetője elmondta, hogy a Dunaharaszti térségében folyó felújítást a hídpályában kialakított szerkezet hőmérséklet-változás okozta leromlása tette halaszthatatlanná.

A munkával együtt járó korlátozások eddig nem okoztak jelentősebb torlódást. Az eredetileg november 18-ára tervezett befejezési határidő várhatóan öt napot csúszik, így a korlátozások továbbra is fennmaradnak – magyarázta az osztályvezető.

Hozzátette: noha a dilatációs szerkezet cseréjével hamarosan elkészülnek, úgynevezett aszfaltdilatációs szerkezetet is építenek, emiatt a terelés feloldása csak jövő hétfőre várható. A következő napokban csúcsidőben kisebb-nagyobb torlódásokra is számíthatnak az autósok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.