Jelentős torlódás

Három baleset: 9 jármű ütközött össze az Erzsébet hídon

Mindkét irányba csak a buszsávok voltak járhatók a budapesti Erzsébet hídon, ahol három balesetben kilenc jármű ütközött vasárnap délután. A hídon jelentős volt a torlódás.

2014.11.16 18:04MTI

Az első baleset a Budára vezető oldalon történt, itt három autó ütközött össze. Nem sokkal később egy Budáról a hídra felhajtó autó csúszott meg és tért át a szemközti sávba, ahol nekiütközött egy szembejövő járműnek, amelybe további három autó csúszott bele. A balesetben egy ember megsérült.

Néhány perccel később a balesetet okozó autóhoz hasonlóan egy újabb jármű csúszott meg, és a második balesetet okozó autónak ütközött.

A rendőrség fokozott figyelmet kér az autósoktól az esőzés miatt csúszóssá vált utakon.

A forgalom azóta helyreállt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.