Indulnak a munkálatok

Megújul a Kerepesi út-Hungária körúti csomópont

Felújítja a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Kerepesi út és a Hungária körút csomópontját, a munkálatok kedden kezdődnek.

2014.11.10 20:09MTI

A BKK hétfői, MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, az útburkolat és a járdaszigetek felújítása november 30-ig lezárul, és nagy hangsúlyt fektetnek a gyalogosközlekedés biztonságos és akadálymentes kialakítására is, az északi részen lévő járdasziget méretét megnövelik, később kerékpársávot is kialakítanak.

A felújítások miatt a Kerepesi úton a városközpont felé a buszsávot, illetve a kifelé vezető oldalon a szélső sávot lezárják, torlódásra kell számítani. Egyes feladatokat az éjjeli órákban végeznek el, ekkor a Kerepesi úton irányonként csak 1-1 sáv lesz járható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.