Közlekedési baleset

Fekete reggel - több közlekedési szerencsétlenség

Hármas karambol, síneken fennakadt autóbusz és vasúti gázolás indítja a hetet.

2014.11.10 07:06MTI

Három jármű karambolozott Rohodnál, lezárták a 41-es utat

Két személyautó és egy mikrobusz ütközött egymásnak Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Rohodnál, a 41-es és a 49-es út kereszteződésénél - tájékoztatott a katasztrófavédelem hétfő reggel.

A közlemény szerint a mentés idejére a 41-es utat a 49-es útnál teljes szélességében lezárták.

A balesetben többen megsérültek, az egyik utast a baktalórántházi tűzoltók feszítővágóval szabadították ki.

Fennakadt a síneken egy autóbusz Tiszaföldvárnál

MTI Fotó: Donka Ferenc

Leállították a vasúti forgalmat Szolnok és Kunszentmárton között, mert egy busz fennakadt a síneken a vasúti átjáróban Tiszaföldvárnál, Jász-Nagykun-Szolnok megyében - közölte a katasztrófavédelem hétfő kora reggel.

A busz, amelyen csak a sofőr tartózkodott, kidöntötte a vasúti fénysorompót, majd elakadt az átjáróban.

A Tiszaföldvár és Kunszentmárton közötti 442-es út érintett szakaszán a baleset miatt félpályás lezárás van.

A Mávinform azt közölte, hogy 20-30 perces késésre kell számítani a vonalon, az utasokat pótlóbuszok viszik Tiszaföldvár és Kunszentmárton között.

Gázolás miatt késnek a vonatok az újszászi vasútvonalon

Halálra gázolt a Nagykátáról a Keleti pályaudvarra közlekedő személyvonat egy gyalogost a Budapest-Újszász-Szolnok vasútvonalon hétfő reggel, emiatt késnek a vonatok - tájékoztatott a Mávinform sajtóügyeletese.

Both Ferenc közölte: a rendőrségi helyszínelés ideje alatt a baleset közelében a vonatok óránként csak húsz kilométeres sebességgel közlekedhetnek, ezért az újszászi vonalon a reggeli órákban 25-30 perc késésre kell számítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.