Közúti figyelmeztetés

Vigyázat, vaddisznók az autópályán!

Két vadbaleset történt másfél órán belül az M35-ösön.

2014.11.04 10:05ma.hu
Fotó: police.hu

Tisztázatlan körülmények között vaddisznók futottak ki az M35-ös autópálya Hajdú-Bihar megyei szakaszán közlekedő személygépkocsik elé.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. november 4-én 6 óra 15 perckor anyagi káros közlekedési baleset történt az M35-ös autópálya 8-as kilométerszelvényében, ahol a Debrecen felől Budapest irányába közlekedő személygépkocsi elé egy vaddisznó futott ki.

Nem sokkal később, 7 óra 50 perckor az M35-ös autópálya bal pályatestének 11-es kilométerszelvényében egy másik személygépkocsi is vaddal ütközött.

A rendőrök jelenleg helyszínelnek. Személyi sérülés a balesetek során nem történt. Az elütött vaddisznók a leállósávban vannak, így az érintett útszakaszon forgalomkorlátozás nincs.

 

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök kérik az arra közlekedők türelmét. Még tart annak ellenőrzése, hogy a balesettel érintett útszakasz közelében lehetnek-e további állatok, így kérjük a gépjárművezetőket, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.