Budapesti közlekedés

Beszakadt egy betonszállító alatt az úttest Budapesten

Budán két személyautó balesete, Pesten pedig az akadályozza a csütörtök esti csúcsforgalomban a közlekedést, hogy egy teherautó alatt beszakadt az út.

2014.10.30 19:30MTI
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Kisdi Máté közölte: a Podmaniczky utca és a Bajza utca kereszteződésében egy 30 tonnás betonszállító teherautó alatt beszakadt az úttest. A tűzoltók végzik a műszaki mentést, és a helyszínen vannak a vízművek és a csatornázási művek szakemberei is. A kiemelés idejére a trolik felsővezetékét is áramtalanítani kell.

Budán az alsó rakparton a Margit híd és a Lánchíd között két személyautó ütközött össze, személyi sérülés nem történt, de az egyik járműnek kitörött a kereke, emiatt ott is a tűzoltók segítségére van szükség. A forgalom egy sávon, váltakozó irányban halad.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.