Felújítás indul

Péntektől változások a kőbányai villamosközlekedésben

Péntektől megváltozik egyes kőbányai villamosjáratok közlekedése a 3-as villamosvonal felújítása miatt.

2014.10.29 17:29MTI

A X. kerületet is érintő 3-as villamosvonal felújítási munkálatai a Nagykőrösi út és a Gubacsi út közötti szakaszon folytatódnak, a munkálatok idején a 3-as villamos módosított útvonalon, a Bosnyák tér és a Határ út között közlekedik.

Az Epreserdő utca megállóhely után az északi vonalszakaszon a 3-as jelzésű, a déli részen pedig a 3-52-es jelzésű villamospótló busz viszi az utasokat. Az 51-es villamos november 1-jétől várhatóan a hónap végéig rövidített útvonalon, a Mester utcai végállomás és a Koppány utca között jár, a kimaradó szakaszon szintén pótlóbusz viszi az utasokat.

A Határ úti szakaszon a BKK akadálymentesíti a megállókat, azok környezetében pályakarbantartást végeznek, a Nagykőrösi úti kereszteződésben pedig új vágányokat építenek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.