Demonstrál a nép

Internetadó - több kerületben is forgalomkorlátozások lesznek

Az internetadó bevezetése ellen kedd estére Budapesten meghirdetett demonstráció miatt több kerületben is lezárásokra, forgalomkorlátozásokra kell készülni.

2014.10.28 17:10MTI

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon közzétett tájékoztatása szerint több helyen már most sem lehet megállni.

Az I. és az V. kerületben éjfélig tilos megállni a Március 15. téren az Erzsébet híd alatt lévő parkolóban, a Szalay utca mindkét oldalán a Honvéd utca és a Kossuth tér között, a Zoltán utca páratlan oldalán a Nádor utca és a Szabadság tér között, a József nádor tér teljes területén, a Széchenyi téren a Magyar Tudományos Akadémia előtti parkolóban, valamint az Apáczai Csere János utcában az Eötvös tér és a Dorottya utca között.

Ugyancsak kedd éjfélig megállási tilalom van érvényben a Markovits Iván utca Vásárcsarnok felőli oldalán a Fő utca és az Iskola utca között. Este 6 és 9 óra között szakaszos lezárásokra kell készülni az I., az V., a VI., a VII. és a VIII. kerületben.

A rendőrségi közlemény szerint forgalomkorlátozásokra kell készülni az Andrássy úton az Oktogon és a Bajcsy-Zsilinszky út között, a Rákóczi úton a Blaha Lujza tér és az Astoria között, az Üllői úton a Ferenc körút és a Kálvin tér között, a Múzeum körúton a Kálvin tér és az Astoria között, a Bajcsy-Zsilinszky úton, a Károly körúton, a József Attila utcában, a Széchenyi téren, a Lánchídon, az Alagútban, a Kossuth Lajos utcában, a Szabadsajtó úton, az Erzsébet hídon, a Szarvas téren, a Lánchíd utcában, valamint a Fő utcában a Csalogány utca és a Clark Ádám tér között.

A rendőrség a főbb csomópontokban forgalomirányítással segíti a közlekedést. A BRFK arra kéri a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.