Segíteni állt meg

Láncbaleset miatt teljes útzár a régi 5-ös úton

Többen megsérültek, amikor egy személygépkocsi árokba csapódott és kigyulladt, majd a segítségnyújtás miatt leállt kisbuszba egy tehergépkocsi beleszaladt az 5-ös számú főút 130-as kilométerszelvényénél kedden. Teljes útzár mellett folyik a helyszínelés.

2014.10.28 11:10MTI

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Árvai Edina közleménye szerint a teljes útlezárás miatt a rendőrök Bács-Kiskun megyében Pálmonostora felé, Csongrád megyében Pusztaszer irányába terelik a forgalmat.

Arra kérik a közlekedőket, aki teheti, a forgalomkorlátozás miatt válassza az M5-ös autópályát. A sérültek állapotáról egyelőre nincs több információja a rendőrségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.