Műszaki hiba miatt kell órákat várni

Hatalmas torlódás a magyar-ukrán határszakaszon

Műszaki hiba miatt többórás várakozás alakult ki a magyar-ukrán határszakasz átkelőhelyein péntek délutánra.

2014.10.24 15:12MTI

A police.hu oldalon olvasható legfrissebb információk szerint mind az öt átkelőn többórás a torlódás: Záhonynál, Barabásnál, Lónyánál és Tiszabecsnél a belépő személyforgalomban négy, míg Beregsuránynál két órát kell várakozniuk az autósoknak.

A Magyarországról kilépőknek Lónyánál és Barabásánál két-két, Záhonynál és Beregsuránynál pedig egy-egy órát kell várakozniuk a személyforgalmi sávokon. A tiszabecsi határállomáson kilépő irányban nem kell torlódásra számítani.

A rendőrség azt javasolja az utazóknak, hogy útnak indulás előtt előzetesen tájékozódjanak az aktuális határforgalmi helyzetről a police.hu oldal határinfó-menüpontjánál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.