Sebességkorlátozás

Víz- és sárátfolyások Zalában

A víz- és sárátfolyások miatt több útszakaszon sebességkorlátozást vezettek be Zala megyében.

2014.10.22 15:41MTI

Cseresznyés Dániel, a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője közölte: a sok csapadék miatt a víz- és iszapátfolyás alakult ki Bánokszentgyörgy térségében, Pusztaszentlászló és Pusztamagyaród, Tornyiszentmiklós és Lovászi, valamint Baktüttös és Tófej között. Felsőaranyodnál és Magyarszerdahelynél víz áll az útburkolaton, Hahótnál az árok telt meg vízzel.

Az érintett útszakaszokon sebességkorlátozást vezettek be, de a felsorolt településeken kívül a megyében bárhol előfordulhat víz- és iszapátfolyás. Az utak állapotáról a Zala Megyei Igazgatóság 92-819-530-as ügyeleti telefonszámán, az Útinform 1-336-2400-as telefonszámán lehet érdeklődni, valamint a http://www.utinform.hu honlapon lehet tájékozódni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.