Elképesztő ütközés

Halálos is lehet, ha "kilométeres" lyukat hagyunk magunk előtt a dugóban

Az irányjelző használata lassan kezd kikopni, kevesen néznek a visszapillantó tükrökbe, és még kevesebben értik, miért kell a forgalommal haladni.

2014.10.16 21:00ma.hu

Bármilyen rémisztő címet is adtunk volna a cikknek, pár szóval nem lehet leírni azt a döbbenetet, amit az alábbi videó megtekintése után az ember érez.

A baleset még augusztusban történt a belga E40-es sztrádán, de csak pár napja került fel a közösségi oldalakra, ám ennyi idő is elég volt ahhoz, hogy az egyik legnézettebb felvétellé váljon.

Kis odafigyeléssel sokat tehetünk saját biztonságunk érdekében, és mások testi épségéért is. Ez a baleset sem történt volna meg, ha a 25 éves belga hölgy kicsit megfontoltabban vezet, de még talán az is sokat segített volna, ha az autópálya lehajtót nem foglalják el az autók, hatalmas lyukakat hagyva maguk előtt.

Videó screenshot


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.