Közlekedési baleset

M5: két baleset miatt torlódás Budapest felé

Egymástól alig kétszáz méterre két karambol is történt szombat reggel az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán az ócsai lehajtó környékén, a közlekedők torlódásra számítsanak.

2014.10.11 09:44MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/EA

Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője elmondta, hogy először egy mikrobusz motorkerékpárokat szállító utánfutója borult fel, nem sokkal ezután pedig - alig 200 méterrel távolabb - egy kamionba szaladt bele egy személyautó, valószínűleg a sofőr későn észlelte az előtte kialakult torlódást. Az autóban egy ember könnyebben megsérült - tette hozzá a szóvivő.

Az MTI úgy tudja, hogy rövid időre lezárták, majd megnyitották a sztrádát, míg az Útinform tájékoztatása szerint a Budapest felé vezető oldalon a 31-es kilométerszelvény környékén csak a leállósávban lehet közlekedni.

A karambolok miatt Ócsa térségében lassú az előrejutás, aki tud, kerüljön - javasolja a katasztrófavédelem és az Útinform.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.