Nagy forgalomkorlátozások lesznek

Futóverseny miatt lesz nehézkes a fővárosi közlekedés

Futóverseny miatt jelentős forgalomkorlátozásokra kell számítani Budapest több fő közlekedési útvonalán is szombaton. Az érintett utakat a futók elhaladásával folyamatosan megnyitják.

2014.10.08 15:41MTI
freedigitalphotos.net/Toa55

A futóverseny szervezői az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményükben azt írták: a versenyzők a Hősök teréről indulnak, majd az Andrássy út-Nagymező utca-Bajcsy-Zsilinszky út-Alkotmány utca-Szemere utca-Balaton utca-Jászai Mari tér-Margit híd-Margitsziget-Árpád híd-Népfürdő utca-pesti alsó rakpart-Kossuth Lajos tér útvonalon haladnak.

A további útvonal: Akadémia utca-Széchenyi István tér-Lánchíd-budai alsó rakpart-Pázmány Péter sétány-Szabadság híd-Közraktár utca-pesti alsó rakpart-Margit híd-Margitsziget-Árpád híd-pesti alsó rakpart-Jászai Mari tér. Innen a résztvevők a Szent István park, a Markó utca, a Honvéd utca, az Alkotmány utca, a Bajcsy-Zsilinszky út, a Váci út, a Lehel út és a Dózsa György út érintésével térnek vissza a Hősök terére.

A budai és a pesti alsó rakpartot már reggel fél 8-kor lezárják és délutánig zárva tartják, a többi utcát általában csak a futók elhaladásának idejére zárják le. A lezárások érintik a tömegközlekedést is, a változásokról a BKK később ad tájékoztatást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.