Helyreállítás

Csütörtökön lezárják az M0-ás egy lehajtóját

Forgalomkorlátozásra kell számítani csütörtökön az M0-s autóút és az M6-os autópálya csomópontjában a szeptemberi esőzések következtében kimosódott rézsű végleges helyreállítása miatt

2014.10.08 11:17MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/David Castillo Dominici

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályának vezetője, Pécsi Norbert Sándor tájékoztatása szerint az M1-M7-es felől az M6-os autópályára vezető csomóponti ág mellett a szakemberek a múlt hónapban már elvégezték a legszükségesebb beavatkozásokat, de a rézsű végleges helyreállítását csütörtökön 8 és 14 óra között végzik.

A munkálatok idejére lezárják majd a teljes ágat, az autósok továbbhaladva a következő, 6-os főúti csomópontban lehajtva tudnak visszatérni az M0-s autóút másik oldalára. Onnan lesz megközelíthető az M6-os autópálya Dunaújváros, illetve Pécs felé.

A terelőutat sárga alapszínű táblák jelzik majd - mondta az osztályvezető.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.