Közúti baleset

Kamionnal ütközött egy autó Tüskevárnál, a vezető nem élte túl

A műszaki mentés és a helyszínelés idejére a 8-as főutat teljes szélességében lezárták, a forgalmat Tüskevár belterületén önkormányzati utakra terelik a rendőrök.

2014.10.02 18:08MTI

Kamionnal ütközött egy személygépkocsi csütörtök délután a 8-as főúton Tüskevárnál, a baleset következtében az autó vezetője a helyszínen meghalt - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel.

Frankó Marianna elmondta, a műszaki mentés és a helyszínelés idejére a 8-as főutat teljes szélességében lezárták, a forgalmat Tüskevár belterületén önkormányzati utakra terelik a rendőrök.

Csermák József, a mentőszolgálat megyei mentésvezetője közölte, a mentők a település mentőállomásáról perceken belül a helyszínre érkeztek, de a személyautó vezetőjének életét már nem tudták megmenteni. A nyerges vontató sofőrjét könnyű sérülésekkel vitték az ajkai kórházba.

A balesetben a kamion félig az oldalára borult, így a mentéshez Veszprémből a 40 tonnás darut is igénybe veszik - tájékoztatott Csépányi-Barczi Petra, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.