BKK

Futók és állatok módosítják a hétvége tömegközlekedését

Futóverseny és az állatok világnapjához kapcsolódó rendezvény miatt a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) több járata is módosított útvonalon közlekedik vasárnap: Budán és Pesten is lesznek délelőtt lezárások főbb útvonalakon.

2014.10.02 17:49MTI

A BKK csütörtökön azt közölte az MTI-vel, hogy vasárnap már reggel 6 órakor lezárják az Attila utat a Mikó utcától a Vérmezőig, a Műcsarnok mögötti utat, valamint a Városliget több főbb közlekedési útját is. Délelőtt a Kós Károly sétányt és az Attila út-Alagút utca–Váralja utca–Lánchíd utca–Clark Ádám tér–Lánchíd–Széchenyi tér–József Attila utca–Andrássy út–Hősök tere útvonalat is lezárják. A korlátozásokat legkésőbb délután fél kettőig mindenhol feloldják.

A rendezvények idején az 5-ös busz a Krisztina körút-Attila út útvonalon viszi az utasokat, a 86-os busz az Attila út-Alagút-Clark Ádám tér felé közlekedik, a 105-ös pedig a Podmaniczky utcában jár. A 70-es trolibusz mindkét irányban módosított útvonalon, a Erzsébet királyné útja–Hermina út–Ajtósi Dürer sor–Dózsa György út–Damjanich utca érintésével közlekedik majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.