NIF

Két év múlva elkészülhet az M4-es autópálya első épülő szakasza

A terveknek megfelelően halad az M4-es autópálya első, Abony és Fegyvernek közötti szakaszának építése, a közel 30 kilométeres sztrádát várhatóan 2016 őszén adják át.

2014.09.25 18:56MTI

Loppert Dániel, a beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) kommunikációs vezetője csütörtökön, egy helyszíni bejáráson tartott sajtótájékoztatót Szolnok határában.

Elmondta, hogy Szolnok bekötése az ország gyorsforgalmi úthálózatába az M4-es autópálya-szakasz átadása után is folytatódik.

A tervek szerint ugyanis 2017-től elindul a 405-ös számú főút négysávossá szélesítése. Az 51 kilométeres útszakasz Abonyt és az M5-ös autópályát köti össze, a fejlesztés két ütemben, Albertirsát érintve valósul meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.