Leszakadt a felsővezeték Szerencsen

Egész délelőtt késhetnek a vonatok

Leszakadt a felsővezeték mintegy kétszáz méteres szakaszon a szerencsi vasútállomáson, a hiba miatt egész délelőtt késhetnek a térségben közlekedő vonatok.

2014.09.25 09:14Havariapress
freedigitalphotos.net/samurai

Az észak-magyarországi város vasútállomásának váltókörzetében csütörtökön kora hajnalban rongálódott meg a felsővezeték-rendszer, eddig tisztázatlan okokból.

A műszaki hiba következtében a felsővezeték mintegy 200 méteres hosszúságban szakadt le az állomás területén, ami ezért akadályozza a vonatokat az állomásra való behajtásban, illetve annak elhagyásában.

A vezetékszakadás miatt, annak helyreállításáig csak az egyik vágányon közlekednek a vonatok Szerencs és Taktaharkány között, ami 15-20 perces késéseket okoz a Miskolc - Szerencs - Sátoraljaújhely, illetve a Miskolc - Szerencs - Nyíregyháza vonalon közlekedő vonatoknak.

A helyreállítás jelenleg is tart, a vasúttársaság szerint a munkával várhatóan délelőtt tíz óra körül végeznek a vasúttársaság műszaki szakemberei.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.