Szabad az út

Ismét lehet közlekedni a 3-as főút kerepesi szakaszán

A helyszínelés befejezését követően helyreállt a forgalom a 3-as főúton Kerepesnél, ahol kedd reggel egy frontális karambol miatt rendeltek el teljes zárást.

2014.09.23 10:32MTI
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Beluzsárné Belicza Andrea tájékoztatása szerint nem sokkal 7 óra előtt egy kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött frontálisan a főút 23-as kilométerszelvényénél Kerepes és Gödöllő között, a balesetben többen megsérültek.

Csámpai Attila, a megyei katasztrófavédelem szóvivője reggel azt mondta: a kisteherautóban utazó négy ember közül kettő súlyos, egy könnyű sérüléseket szenvedett, míg a személyautó két utasának egyike sérült meg könnyebben. Az egyik súlyos sérültet a gödöllői tűzoltók vágták ki a roncsból - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.