Bérlési csúcs

Csaknem hatezren pattantak Bubira szombaton

Az autómentes hétvége első napján, szombaton megdőlt a MOL Bubi eddigi bérlési csúcsa: csaknem hatezerszer ültek fel a kerékpárokra a felhasználók.

2014.09.21 14:06MTI
freedigitalphotos.net/arztsamui

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közlése szerint az autómentes hétvége keretében az Andrássy útra vasárnap kilátogatók a BKK jóvoltából megismerhetik a közösségi közlekedés jelenét és jövőjét, gyermekprogramokon vehetnek részt, valamint megkóstolhatják a Street Food Show és a Főzdefeszt ételeit és kézműves söreit is.

Az autómentes nap a Mobilitási hét záró rendezvénye, az Andrássy úton közlekedési és szolgáltató cégek kínálnak szabadidős és ismeretterjesztő programokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.