Kedd reggel

Rézsűjavítás miatt fogják lezárni az M0-s és az M6-os csomópontját

Átmenetileg lezárják az M0-s autóút és az M6-os autópálya csomópontját kedd reggel, mert az esőzések miatt megcsúszott rézsűt állítják helyre a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei.

2014.09.15 19:16MTI
freedigitalphotos.net/nuttakit

Pécsi Norbert Sándor, a társaság kommunikációs osztályának vezetője elmondta, hogy a hirtelen lezúduló, nagy mennyiségű csapadék alámosta a csomópont mentén a rézsűt, annak helyreállítása a biztonságos közlekedés érdekében elengedhetetlen.

Az M1-es és az M7-es autópálya közös szakasza felől az M0-son autózók nem tudnak majd közvetlenül ráhajtani az M6-osra.

Tovább kell haladniuk, és a sárga terelőtáblák jelzéseit követve - a 6-os főút felé - tudnak visszatérni az M0-sra vagy ráhajtani az M6-os autópályára Dunaújváros és Pécs irányába - tette hozzá az osztályvezető.

Kitért arra, hogy az időjárás függvényében a rézsű helyreállítása akár szerdára is áthúzódhat, a társaság ezért a térségben közlekedők türelmét és megértését kéri.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.