Bónusz

Kiégett egy személyautó és egy lakókocsi Monoron

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett a monori Csokonai utcában egy személyautó és egy lakókocsi, a tűz oltása közben egy fegyvert vagy fegyverutánzatot találtak.

2014.09.13 17:10MTI

A Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője, Csámpai Attila szombat délután elmondta, hogy az üres telken álló két jármű ismeretlen okból kapott lángra.

A monori tűzoltók beavatkozásának köszönhetően a lángok nem terjedtek tovább, senki nem sérült meg.

Az egyik kocsiban még az oltás megkezdése előtt felrobbant két propánbután-gázpalack.

Közlése szerint az oltáskor egy fegyverre vagy fegyverutánzatra - ezt a rendőrség fogja megállapítani - bukkantak a tűzoltók. A helyszínre tart a megyei katasztrófavédelem műveleti szolgálata is - tájékoztatott Csámpai Attila.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI érdeklődésére azt mondta, hogy a rendőrség a helyszínelés után vizsgálja majd az eset körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.