Jelentős késések a szegedi vonalon

Akár 50 percet is várhatunk a vonatra

Műszaki hiba miatt jelentős, 40-50 perces késéssel közlekednek a vonatok a Budapest-Cegléd-Szeged vasútvonalon péntek délután.

2014.09.12 16:30MTI
freedigitalphotos.net/samurai

Both Ferenc, a Mávinform sajtóügyeletese elmondta, hogy Kistelek és Balástya között eltörött a Kiskun InterCity áramszedője és leszakította a felsővezetéket. A helyreállításig 40-50 perces késéssel közlekednek a vonatok, az utasokat a két település között pótlóbuszok szállítják.

A felsővezetéket leszakító vonat 90-100 perc körüli késéssel tudja csak az útját folytatni. A menetrend szerinti közlekedés csak az esti órákra állhat helyre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.